top of page

Välkommen till min gröna värld!

Updated: Aug 31, 2020

Varmt välkommen hit till min blog. Här ser jag fram emot att bjuda in dig i min gröna sköna värld där jag skapar förföriskt god växtbaserad mat. Jag vill inspirerar dig att leva både hållbart och hälsosamt i samklang med moder jord i en medveten närvaro.


 
 

Jag inspireras av naturen och dess fantastiska råvaror. Att stå i köket och skapa nya recept är bland det bästa jag vet. Säsongens olika skiftningar gör variationen av rätterna, så inspirerande och spännande. Jag ser matlagning som en kärleksakt, en hyllning till livet och till moder jord. Att sedan få samlas runt matbordet med familj och vänner över en måltid är något som får mitt hjärta expandera. Det är runt måltiden vi blir sedda och våra relationer stärks. Att äta maten i full närvaro och tillåta oss att njuta med alla våra sinnen är något som jag gärna föreläser om, mindful eating. Efter en sådan måltid är tillfredställelsen så mycket större än den lunchen där vi är på språng, ätandes på väg till ett möte ex.


Jag ser fram emot att få dela mer av min passion här med dig i min blogg.


Så varmt varmt välkommen hit, jag är så glad att du är med på min gröna växtbaserade resa.


Varma hälsningarLinda
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page