Privata kost- och hälsokonsultationer

Känner du att du vill komma igång med en hälsosam och grön livsstil som ger en frisk kropp med mer energi i vardagen? 

 

Linda tar emot för privata konsultationer som skräddarsys efter dina behov och önskningar.  

Som hälsocoach med över 25 års erfarenhet i holistisk hälsa och med en bakgrund som socialpedagog, kroppsterapeut och hälsokonsult, fokuserar Linda på naturlig, växtbaserad kost, träning, optimal andning, yoga och mental utveckling.

Hon utgår från en helhet där de olika delarna är med och påverkar hur vi människor mår. Tillsammans tittar vi på hur du kan hitta balansen i ditt liv, vad du äter idag och hur du på ett enkelt och lustfyllt sätt kan få in mer växtbaserad mat i din vardag.

Du får personliga recept och stöd i att hitta din väg till optimal hälsa.

Att må bra handlar om att vara i kontakt med hela sig själv. Att kunna lyssna på kroppens signaler så att du kan ta de bästa besluten för dig själv. Detta är ofta något vi är ovana vid att göra. Vi har oftast inte blivit uppmuntrade att lyssna och ta kroppens signaler på allvar och därför kan det kännas långt borta eller svårt att hitta tillbaka dit. I processen att hitta tillbaka kan vi behöva hjälp och guidning. Min intention med kost och hälso konsultationerna är att stötta dig som klient så att du kan komma i kontakt med vad du mår bra av och behöver i ditt liv för att hitta din optimala hälsa. 

 

Alla samtal sker via Skype. Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. Tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning.

 

Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: www.skype.com/sv/get-skype/

 

Pris: 1100 kr/60 minuter

3 konsultationer: 3000 kr.

Kontakt

Linda Persson AB

Rängsbyväg 307

235 91 Vellinge

linda@lindapersson.com

0704-380819 

Orgnr: 559242-0540

Bg: 5452-7353

Fotograf: Peter Westrup med bilder från min bok Rå Mat. Samt Malin Persson 

Bli medlem och få gratis recept!

© 2023 by HARMONY. Proudly created with Wix.com