top of page

Privata kost- och hälsokonsultationer

Känner du att du vill komma igång med en hälsosam och grön livsstil som ger en frisk kropp med mer energi i vardagen? 

 

Linda tar emot för privata konsultationer som skräddarsys efter dina behov och önskningar.  

Som hälsocoach med över 25 års erfarenhet i holistisk hälsa och med en bakgrund som socialpedagog, kroppsterapeut och hälsokonsult, fokuserar Linda på naturlig, växtbaserad kost, träning, optimal andning, yoga och mental utveckling.

Hon utgår från en helhet där de olika delarna är med och påverkar hur vi människor mår. Tillsammans tittar vi på hur du kan hitta balansen i ditt liv, vad du äter idag och hur du på ett enkelt och lustfyllt sätt kan få in mer växtbaserad mat i din vardag.

Du får personliga recept och stöd i att hitta din väg till optimal hälsa.

Att må bra handlar om att vara i kontakt med hela sig själv. Att kunna lyssna på kroppens signaler så att du kan ta de bästa besluten för dig själv. Detta är ofta något vi är ovana vid att göra. Vi har oftast inte blivit uppmuntrade att lyssna och ta kroppens signaler på allvar och därför kan det kännas långt borta eller svårt att hitta tillbaka dit. I processen att hitta tillbaka kan vi behöva hjälp och guidning. Min intention med kost och hälsokonsultationerna är att stötta dig som klient så att du kan komma i kontakt med vad du mår bra av och behöver i ditt liv för att hitta din optimala hälsa. 

Fasta konsultation. Linda ger erbjuder en skräddarsydd fastameny med information och stöd för att du ska kunna fasta på ett effektivt och säkert sätt. 

Graviditets konsultation. Vill du som gravid ha stöd till en naturlig graviditet och förlossning? Linda ger stöd genom samtal, avslappning, yogaövningar, andning och kost. Örter och tillskott som stärker dig och förbereder dig för din förlossning.  

 

Samtalen sker online. Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. Tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning.

 

Pris: 1100 kr/60 minuter

3 konsultationer: 3000 kr.

bottom of page