top of page

Matkreatör och Kock

Vill du utveckla din verksamhet och erbjuda mer hållbar och hälsosam mat med nya, spännande växtbaserade rätter och produkter, eller skapa ett nytt grönt koncept? Linda skräddarsyr uppdraget efter din önskan.

 

Linda har varit vegetarisk matpionjär i över 25 år. Hon älskar att skapa näringsrik och välsmakande mat med de finaste växtbaserade råvarorna i centrum. Med över 10 års erfarenhet av att driva Sveriges första rawfood-restaurang, Raw Food House i Malmö, har Linda samlat på sig gedigen kunskap i detta kök. Dessutom har hon djupgående kunskaper inom ayurveda, den traditionella indiska hälsoläran, efter att ha startat och drivit den ayurvediska hälsorestaurangen i Spelabäckens hotell i Skanör.

Hennes gröna matfilosofi är att matlagning ska vara enkelt, lustfyllt och smaka fantastiskt gott. Mat som inte bara är bra för vår planet utan även för hälsan. 

 

Linda har haft diverse uppdrag till bland annat förskolor, skolor, restauranger, mässor, hotell, events, livsmedelsföretag och caféer. 

 

Söker du kock till ditt event eller retreat? Linda arbetar även som kock där hon tillagar färgsprakande och ljuvligt god växtbaserad mat, alltid med de finaste lokala råvarorna som är i säsong. Vegansk, glutenfri och sockerfri mat som är ekologisk. Med lång erfarenhet både inom rawfood och det ayurvediska köket, skapar Linda mat som är vacker för ögat och kittlande för smaklökarna.

Vill du bjuda på läcker, hälsosam mat med smaker, vackra upplägg och spännande råvaror utöver det vanliga?

Anlita Linda! 

bottom of page