top of page

Tue, Mar 23

|

Online kurs

Syrat och picklat

Lär dig förädla grönsaker genom syrning och pickling

Registration is Closed
See other events
Syrat och picklat
Syrat och picklat

Time & Location

Mar 23, 2021, 6:00 PM – 7:40 PM GMT+1

Online kurs

About The Event

Häng med mig online från mitt kök på landet Tisdagen den 23 Mars klockan 18.00 - 19.40 på syrning och och picklingskurs! 

Att syra, fermentera och pickla vår mat är inte något nytt, det har vi människor gjort i många olika kulturer under tusentals år. Det är ett fantastiskt sätt att förädla våra grönsaker som samtidigt ger oss möjligheten att njuta av säsongens skörd under en längre tid. Modern forskning visar att syrad mat är väldigt hälsosamt att äta eftersom de tillför en bakterieflora som är livsnödvändig för att våra tarmar och mage skall fungera optimalt.

På denna onlinekurs får du som deltagare ta del av en massa spännande förädlings konster. Du får lära dig syrningstekinker, val av grönsaker, smaksättning och en mängd olika recept som tex Kimhi, klassisk surkål, picklade tomater och surgurkor mm så att du sedan kan sätta igång med syrning och pickling hemma i ditt kök. 

Det kommer bubbla, jäsa och fermentera och du som deltagare får både inspiration, demostration och alla recepten mailade till dig på det jag tillagar under kvällen. 

Varmt välkomna! 

Linda 

Schedule


  • 1 hour

    Syrat och Picklat

Tickets

  • Syrning och pickling

    Lär dig konsten att syra och pickla grönsaker!

    SEK 395.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share This Event

bottom of page