top of page

Sat, Oct 09

|

Vellinge S

Retreatdag i Täppan med fermentering

Succén fortsätter! Jag bjuder in en liten intim grupp till mitt gröna paradis på den skånska sätten. En dag att inspireras, slappna av och njuta av att vara tillsammans.

Registration is Closed
See other events
Retreatdag i Täppan med fermentering
Retreatdag i Täppan med fermentering

Time & Location

Oct 09, 2021, 10:00 AM – 5:20 PM

Vellinge S, Rängs byväg 307, 235 91 Vellinge, Sverige

About The Event

Nu bjuder jag in till ännu en ljuvlig exklusiv retreatdag den 9 Oktober!

Låt oss mötas och hämta kraft tillsammans, slappna av och samtidigt bli inspirerad av en grön skön livsstil med syrning och fermentering i fokus. Grön smoothie med bladgrönt från trädgården, god växtbaserad lunch, avkopplande meditativa promenader runt ängarna och som avslutning på dagen, sauna med helande eteriska oljor i Täppans utespa.

10.00 Landar vi mjukt i mitt lantliga kök med en grön smoothie och örtte från trädgården. Du får ta del av en föreläsning om syrning och fermentering. Linda demar och föreläser om den spännande världen med bakterier och fermentering. Du som deltagare kommer att få lära dig hur du syrar grönsaker, gör din egen växtbaserade yoghurt, kombucha och hur man picklar. Dessutom får du gå ut i mina odlingar och plocka örter som du smaksätter din egen lilla surkål med, denna burken får du ta med hem sedan och njuta av!

13.00 Serveras en lyxig växtbaserad ekologisk lunch i Täppans lummiga trädgård (om vädret tillåter) annars i mitt omfamnande lantliga kök.

14.00 Guidad meditativ vandring runt ängarna.

15.00 Sauna med eteriska oljor, blomsterbad, ansiktsmasker och fotbad i trädgårdens ute-SPA

17.00-17.30 ca Chaglate med rawfood dessert, sharing och avslappningsövning för mjuk och skön hemgång

Pris: 1500kr

OBS! Endast 9 platser, så först till kvarn!

Välkommen!

Linda

Om avbokning sker på grund av sjukdom inom 48 timmar innan kurs återbetalas 100 % av kursavgiften. Annars erbjuder jag dig att delta vid annat kurstillfälle. 

Tidigare deltagare delar sin upplevelse från retreatdagen med örter i fokus: 

Jag har haft en underbar retreatdag på Täppan med så mycket information om konsten att hushålla med naturens skatter. Linda skapar magi med sin kunskap, närvaro och det är något alldeles speciellt att bli hembjuden och sitta hemma hos Linda i hennes kökssoffan och bli bjuden på te, smoothie, oxymell och tinkturer och få så bra tips.

Att vädret visade sig på sin bästa sida gjorde att en barfota vandring ute på ängarna efter lunch och mys i hängmattan skapade lugn och ro i mitt sinne och jag fick möjlighet att bara vara en stund. Så viktigt för mig att landa i tystnad, ta in alla mina sinnen. Vad ser jag, vad hör jag, vilka dofter uppfattar jag, smaker och känsel/beröring. Lindas tips ger mig glädjefnatt – att gå barfota, känna underlaget under fötterna, känna vinden i håret och mot min hud (balansen mellan värmen från solen och lite kyla från vinden att sträcka ut händerna och låta fingertopparna beröra det som finns runt omkring mig på ängen).

Att sedan få sträcka ut kroppen på gräsmattan, hängmattan eller dagbädden är det bästa. Lindas trädgård bjuder på massa små oaser att vila på.

Under eftermiddagen blev det fokus på kroppsvård i ett fantastiskt utespa som också finns i denna magiska trädgård. Det blev tips på hudvård, nässelskrubb, hårinpackning och ansiktsvatten. Det var ljuvligt att kliva in i ångorna av eteriska oljor i den veduppvärmda bastun och vi fick testa på att använda björkris och ta korta pauser med härligt utebad i krispigt kallt vatten och släckte törsten med iste.

Som avslutning bjöds vi på Chagalatte med en suverän efterrätt såklart a la Linda magiska Raw Food kunskaper med tema choklad. Mums! Gruppen var liten och det bjöd in till fina samtal och delningar om livet, våra intryck och allas tacksamhet att just vi fick uppleva all denna magi jus idag.

Stort stort tack Linda, blir det uppföljning kommer jag BUMS!

Åsa

Tickets

  • Retreatdag den 9 Oktober

    Retreatdag med syrning och fermentering som tema

    SEK 1,500.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share This Event

bottom of page