top of page

Systrarna Perssons skafferi, Ny bok! 

Systrarna Perssons skafferi


Äntligen kan jag berätta om denna nyhet att jag släpper en bok nu i oktober och nu kan du som min följare få förbeställa ditt signerade!


Vad ser du när du går ut i naturen? Skog? Träd, gräs, lite blommor? Jag och min syster Malin Persson ser en hel skattkammare av oanade resurser. Då många kanske irriterar sig på maskrosorna i gräsmattan ser vi potentialen av en god sallad, havet av nässlor förvandlar vi till en välgörande hårrtonic och de där granskotten ingen lägger märke till använder vi som doftsättning till husets naturliga rengöringsprodukter.


Det började som en rolig utmaning oss systrar emellan. Under ett år skulle vi ersätta importerad mat med vad naturen runt omkring oss hade att erbjuda. När skafferiet fylldes med marmelader och picklade grönsaker och doften från trädgårdens fynd på spisen spred sig, flyttades tanken även till badrumsskåpet och städskåpet. Borde inte de kemiska preparaten kunna bytas ut mot mer naturliga tinkturer som man kan göra själv? Självklart! Så föddes vår bok Systrarna Perssons skafferi och dess tre kapitel om ett naturligt skafferi, badrumsskåp och städskåp.


Vi vill inspirera fler människor att ge sig ut i naturen, att ta de där välbehövliga mikropauserna och att bygga sitt eget hållbara skafferi. För oss är lyckan total när vi öppnar vårt skafferi och det är fyllt till brädden med picklade & syrade grönsaker, marmelader, torkade örter, frukter och bär. Vi känner oss rika och kan med hjälp av dessa skatter skapa goda festmåltider även när vintermörkret är som mest påtagligt.


Jag och min syster Malin är uppvuxna i de mörkaste snapphaneskogarna i norra Skåne och fritiden tillbringade vi oftast tillsammans med familjen ute i skog och mark. Kärleken till naturen genomsyrar vår bok och med de sinnliga och stämningsfulla bilderna vill vi bjuda in dig i vår magiska värld.


 


 

Nu har jag ett HÄRLIGT JULKLAPPSERBJUDANDE till dig!


Vi har reserverat 200 exemplar av vår nya bok som kan beställas direkt från förlaget mellan 20/10 och 5/11 med en personlig dedikation eller signering.

Visst hade det varit en härlig julklapp!


Beställningar tas emot mellan den 11 –19 oktober

Så här går du till väga:


1. Lägg din beställning på https://roostegner.se/skafferi

2. Betala med swish (instruktioner får du när du gjort din beställning)

3. Invänta leverans i slutet av vecka 45


Signerat ex kostar 250 kr (inkl frakt). Vi signerar 200 ex, så först till kvarn gäller.

 

 

Jag hoppas att vi får inspirera dig med våra härliga recept och vackra bilder från Sveriges vackra natur.


Kram Linda


Comments


bottom of page